İki isim listeden çıkarıldı! Ümit Milli Takım'da aday kadro değişikliği

İki isim listeden çıkarıldı! Ümit Milli Takım'da aday kadro değişikliği
Letonya ve Norveç maçları öncesi Ümit Milli Takım kadrosunda önemli değişiklikler yapıldı. Başar Önal ve Mustafa Erhan Hekimoğlu sağlık sorunları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. İki oyuncu, kritik mücadelelerde forma giyemeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2025 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesinde Ümit Milli Takım’ın aday kadrosunda değişiklik yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, Beşiktaş’ın oyuncusu Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun sakatlık, Hollanda ekibi Nijmegen'de forma giyen Başar Önal'ın ise hastalık sebebiyle kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

YERLERİNE İKİ YENİ İSİM KADRODA

TFF’den yapılan açıklamaya göre, kadrodan çıkarılan oyuncuların yerine Trabzonspor'dan Engin Poyraz Efre Yıldırım ve Başakşehir'den Ömer Faruk Beyaz kadroya dahil edildi. Bu iki oyuncu, Ümit Milli Takım’ın Letonya ve Norveç maçlarında mücadele edecek.

TFF’DEN RESMİ AÇIKLAMA

TFF'nin açıklaması şu şekilde:

"Ümit Millî Takımımızın 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası elemelerinde Letonya ve Norveç ile oynayacağı maçların aday kadrosundan Başar Önal hastalığı, Mustafa Hekimoğlu sakatlığı nedeniyle çıkarıldı. U20 Millî Takımımızın Portekiz ve Polonya maçları aday kadrosundan Trabzonspor A.Ş. forması giyen Engin Poyraz Efe Yıldırım ve RAMS Başakşehir FK forması giyen Ömer Faruk Beyaz, Ümit Milli Takımımızın Letonya ve Norveç maçları aday kadrosuna dâhil edildi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.