İsmail Yüksek'in bonservisi belirlendi! Teklif ve beklenti arasında uçurum var

İsmail Yüksek'in bonservisi belirlendi! Teklif ve beklenti arasında uçurum var
Benfica'nın İsmail Yüksek için yaptığı teklif ile Fenerbahçe'nin istediği bonservis bedeli arasındaki fark dudak uçuklatıyor. Portekiz devi, milli futbolcu için 10 milyon euro düşünürken, Fenerbahçe ise en az 20 milyon euro bekliyor.

Fenerbahçe, genç yeteneği İsmail Yüksek'in bonservisi konusunda net bir tutum sergiledi. Benfica'nın kadrosuna kattığı Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'nun ardından Fenerbahçeli İsmail Yüksek'i de hedef aldığı iddiaları gündeme geldi. Ancak Portekiz ekibinin teklif etmeyi düşündüğü rakam, Fenerbahçe'nin belirlediği bonservis bedeli ile kıyaslandığında oldukça düşük kalıyor.

TEKLİF VE BEKLENTİ ARASINDA UÇURUM

Sözcü'de yer alan habere göre, Benfica İsmail Yüksek için Fenerbahçe'ye 10 milyon euro teklif etmeyi planlarken, Fenerbahçe'nin en az 20 milyon euro bonservis beklentisi var. Bu durum, iki kulüp arasında büyük bir pazarlık çıkmazına neden olabilir.

İSMAİL YÜKSEK'İN PEŞİNDEN KOŞAN KULÜPLER

Öte yandan, 25 yaşındaki İsmail Yüksek'in sadece Benfica'nın değil, Atletico Madrid, Lyon ve Marsilya gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinin de radarında olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe formasıyla bu sezon 11 maça çıkan genç futbolcu, henüz gol veya asist katkısı sağlayamamış olsa da potansiyeli ile birçok kulübün dikkatini çekmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.