Jose Mourinho'dan beklenen değişim: Fenerbahçe'de kadro revizyonu kapıda

Jose Mourinho'dan beklenen değişim: Fenerbahçe'de kadro revizyonu kapıda
Samsunspor'la yaşanan 2 puan kaybının ardından Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, kadroda yenilik yapmaya hazırlanıyor. Özellikle Avrupa Ligi'nde Manchester United ile oynanacak maç öncesinde Mourinho, ilk 11'de 4 değişiklik yapabilir.

Fenerbahçe, Samsunspor deplasmanında aldığı sonuçla hayal kırıklığı yarattı. Bu maçta özellikle İrfan Can Kahveci'nin yedek kalması, taraftar ve medya tarafından eleştirildi. Milli takımdaki performansının ardından ilk 11'de yer alması beklenen Kahveci’nin yine yedek soyundurulması, Mourinho'nun tercihlerinin sorgulanmasına neden oldu.

MOURINHO'DAN BEKLENEN DEĞİŞİM

Portekizli teknik adamın, Manchester United karşısında sahaya süreceği ilk 11 için köklü değişiklikler yapması bekleniyor. Fanatik'in haberine göre, Mourinho’nun kadrosunda yapacağı 4 değişiklikle Fenerbahçe’nin oyun planını yeniden şekillendirmesi gündeme geldi.

ZORUNLU DEĞİŞİKLİKLER

Samsunspor maçında Oosterwolde'nin sakatlanması ve Kostic ile Levent Mercan’ın UEFA listesinde yer almaması, Mourinho’nun alternatiflerine zorunlu bir değişim getirecek. Osayi-Samuel'in Manchester United maçında kesin olarak ilk 11'de başlaması bekleniyor.

YENİ İSİMLERİN TANITILMASI

Mourinho’nun kadrosunda yer alması beklenen diğer isimler ise:

  • Allan Saint-Maximin
  • İrfan Can Kahveci
  • Youssef En-Nesyri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.