Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü haber! 'Sağ bacağına darbe aldı'

Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü haber! 'Sağ bacağına darbe aldı'
Galatasaray'dan yaz transfer döneminde Benfica’ya imza atan Kerem Aktürkoğlu, yeni bir sayfayla Portekiz devindeki kariyerine başladı.Milli futbolcudan teknik direktör Bruno Lage’i endişelendiren bir haber geldi.

Galatasaray’da zaman zaman eleştirilerin hedefi olan Kerem Aktürkoğlu, yaz aylarında sürpriz bir kararla Benfica'nın yolunu tuttu. Yıldız oyuncu, Portekiz ekibi ile adeta hayallerini gerçeğe dönüştürerek yeni bir başlangıç yaptı.

Ancak, Benfica’nın Nacional ile yapacağı maç öncesinde Kerem’in yaşadığı bir sakatlık, hayranlarını tedirgin etti. Galatasaray’ın eski yıldızından gelen bu üzücü haberi A Bola gazetesi duyurdu.

'SAĞ BACAĞINA DARBE ALDI'

Haberde şu ifadelere yer verildi:

“Atletico Madrid galibiyetinde ilk golü atan Türk kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, sağ bacağına darbe aldı. Kerem'in bir sonraki maçta oynayıp oynamayacağı bu nedenle belirsiz.”

'BİRKAÇ GÜN İZLENECEK'

Son maçta da bazı yıpranmalar yaşayan Aktürkoğlu, önümüzdeki birkaç gün boyunca yakından takip edilecek. “Kerem'in dün hâlâ bazı şikayetleri vardı. Bu yüzden önümüzdeki birkaç gün, onun iyileşip iyileşmediğini görmek için çok önemli olacak.” şeklinde bir değerlendirme yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.