MKE Ankaragücü, Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendi

MKE Ankaragücü, Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendi
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, 3-0'lık galibiyete rağmen futbolun yeterli seviyede olmadığını belirtti. Yeni Malatyaspor cephesinde ise depremden etkilenen oyuncuların psikolojik durumunun maç performansına yansıdığı ifade edildi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Koçak, Malatya'da yaşanan depremden dolayı geçmiş olsun dileklerini ileterek başladığı açıklamasında, takımın eksik yönlerine dikkat çekti.

"OYNANAN FUTBOLDAN MEMNUNUZ DERSEK YALAN"

Koçak, kamp döneminde yapılan testlerin sonuçlarının beklenildiği gibi olmadığını ve çalışmalarının gerektiğini belirterek, "Oynanan futboldan memnunuz dersek yalan olur ama bugün önemli olan galip gelmekti" dedi.

TARAFTAR TEPKİSİ VE YÖNETİMLE İLİŞKİLER

Taraftarın yönetimi istifaya davet etmesi hakkında konuşan Koçak, yönetimle çalışmaktan memnun olduğunu ifade ederek, "Benim için değerli, kaliteli, güvenilir insanlar. Biz de üzülüyoruz 3-0 skora rağmen böyle istifa tepkisinin olmasına. İnşallah, önümüzdeki günlerde birlik beraberliği sağlarız" şeklinde konuştu.

"DEPREM FUTBOLCULARI ETKİLEDİ"

Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Devriş Deniz, yaşanan depremin oyuncular üzerinde psikolojik etkiler bıraktığını ve ilk yarıda bunun sıkıntısını çektiklerini söyledi. Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaptıkları lige devam etmeme başvurusunu hatırlatan Deniz, "Deprem gerçeği var. TFF'nin bu durumu değerlendirmesi lazım. Tesisimizde büyük hasar var ve saha durumu sıkıntılı" dedi.

Deniz, ligden çekilme durumunda futbolcuların transferine izin verilmesi gerektiğini vurgularken, Ankaragücü taraftarının desteğine de teşekkür etti.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.