Osimhen'in ardından Galatasaray'da yeni bomba! O isim gündemde

Osimhen'in ardından Galatasaray'da yeni bomba! O isim gündemde
Galatasaray, dünya futbolunun gündemine oturan bir transfere imza attı. Sarı-kırmızılılar, 100 milyon Euro piyasa değeri bulunan Victor Osimhen’i Napoli’den kiralayarak adeta sansasyon yarattı. Bu flaş transferin ardından Galatasaray, yeni bir yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Victor Osimhen, Türkiye’ye gelen en pahalı oyuncu unvanını aldı. 100 milyon Euro değerindeki yıldız, Galatasaray’ın kadrosuna katılmasıyla taraftarı heyecanlandırdı.

Ancak sarı-kırmızılı ekip burada durmayı düşünmüyor. Cimbom, transfer döneminin son anlarında kadroya yeni bir yıldız eklemek için kolları sıvadı.

G Whw S Oa W Q A M T J T

SIRADAKİ HEDEF OCAMPOS

İddialara göre, Galatasaray’ın gündeminde şimdi de Sevilla’nın deneyimli oyuncusu Lucas Ocampos bulunuyor. A spor'un haberine göre, sarı-kırmızılılar, Ocampos’un transfer bedelini en uygun seviyeye çekmeye çalışıyor.

G Wbpz B2 Xo A A N8Js

Piyasa değeri 9 milyon Euro olan Arjantinli futbolcu, geçtiğimiz sezon 45 maçta 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Ocampos, kariyerinde Sevilla, Ajax, Marsilya, Milan, Genoa, Monaco ve River Plate gibi önemli takımlarda forma giydi.

G W H H8 T Q X A A Eyhyg

Galatasaray, transfer döneminin kapanmasına saatler kala Lucas Ocampos’u kadrosuna katarak taraftarına bir heyecan daha yaşatmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.