Süper Lig'de 9. hafta heyecanı başlıyor! İşte maç programı

Süper Lig'de 9. hafta heyecanı başlıyor! İşte maç programı
Milli aranın sona ermesiyle birlikte Trendyol Süper Lig'de futbol coşkusu yeniden başlıyor. 9. hafta mücadeleleri, birbirinden zorlu karşılaşmalarla futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Süper Lig'in 9. haftasında futbol şöleni bugün başlıyor. İlk maçta saat 13.30’da Bellona Kayserispor, Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Ardından 16.00’da Trabzonspor, sahasında RAMS Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Günün iki kapanış maçı ise 19.00’da oynanacak. Yılport Samsunspor ile Göztepe Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda kozlarını paylaşırken, Antalyaspor kendi sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak.

20 EKİM PAZAR GÜNÜ MAÇLARI

Pazar günü saat 13.30’da Net Global Sivasspor, Atakaş Hatayspor’u BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda konuk edecek. Ardından 16.00’da Beşiktaş, kendi evinde TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacak. Günün 19.00’daki mücadelelerinde ise Corendon Alanyaspor, Kasımpaşa ile mücadele edecek, Samsunspor ise evinde lider Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

21 EKİM PAZARTESİ GÜNÜNÜN TEK MAÇI

9. haftanın kapanış maçı ise Pazartesi günü oynanacak. Saat 20.00’de Sipay Bodrum FK, Çaykur Rizespor ile Bodrum İlçe Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.