Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Ünal Karaman ve Abdülkadir Ömür'e sert açıklamalar

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Ünal Karaman ve Abdülkadir Ömür'e sert açıklamalar
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, etkinlikte bordo-mavili ekibin efsanevi ismi Ünal Karaman ve eski yıldızı Abdülkadir Ömür hakkında sert ifadeler kullandı. Doğan, Karaman'ın parasını alarak gittiğini belirtirken, Ömür için "kapının önüne koydum" dedi.

Trabzonspor'un Başkanı Ertuğrul Doğan, Trendyol Süper Lig'de yarın Başakşehir ile oynanacak karşılaşma öncesinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide, Doğan, bordo-mavili ekibin efsane ismi Ünal Karaman ve eski yıldızı Abdülkadir Ömür hakkında taraflar arasında tartışmalara neden olan ifadeler kullandı.

Trabzonspor'dan ayrılan Ünal Karaman'ın yeni adresi belli oldu

Ünal Karaman Açıklamaları Doğan, Karaman'ın görevden alınmasını doğru bulduğunu ve ayrılırken tazminat talep ettiğini öne sürdü. Doğan, "Trabzonspor’dan parasını alarak görev yapmaktadır. Kendisi de Trabzonspor’dan giderken ilk şartı parasını almaktı, onu da aldı gitti" diyerek Karaman'a göndermelerde bulundu.

İYİ Parti'ye katılan Ünal Karaman, Berat Albayrak sorusuna yanıt verdi

Abdülkadir Ömür'le İlişkisi Doğan, Abdülkadir Ömür hakkında ise "kapının önüne koydum" ifadesini kullandı. Ömür’ün Trabzonspor'a katkılarının olduğunu ancak oyuncunun, başkana "Bu formayı giyinmek istemiyorum" demesi üzerine formayı çıkardığını belirtti.

"O GÜNDEN SONRA GÖRÜŞÜYOR MUSUNUZ"

Ahmet Ağaoğlu ile İlişkisi Başkan Doğan ayrıca, Trabzonspor'un önceki başkanı Ahmet Ağaoğlu ile iletişimde olmadıklarını, bu durumun kendisinden kaynaklanmadığını ifade etti.Ağaoğlu, "O günden sonra görüşüyor musunuz" sorusu üzerine, "Hayır, ama sebebi ben değilim" dedi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Ünal Karaman, 2019 yılında Trabzonspor teknik direktörü olarak başarılı sonuçlar elde etmesine rağmen Ahmet Ağaoğlu yönetimi tarafından görevden alınmış ve teşekkür mesajı dahi yayınlanmamıştı. Karaman, 2022 yılında kazanılan şampiyonluk kutlamalarına da davet edilmemişti. Bu süreçte Karaman, teknik adamlık kariyerini sonlandırarak siyasete yönelmişti.

Doğan'ın bu açıklamaları, bordo-mavili taraftarlar arasında büyük bir tartışma yarattı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.