Trabzonspor, Kayserispor ile 2-2 beraber kaldı

Trabzonspor, Kayserispor ile 2-2 beraber kaldı
Trabzonspor, Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Maçta Umut Bozok ve Denswil’in golleri Trabzonspor’a puan kazandırdı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Kayserispor'u konuk etti ve karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi. Maçın ilk golü 12. dakikada Hasan Ali Kaldırım'dan geldi. Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü devam ederken, 63. dakikada Boa Morte'nin golüyle fark ikiye çıktı.

Trabzonspor'dan 87. dakikada Gökhan Sazdağı'nın kırmızı kart görmesiyle Kayserispor 10 kişi kaldı. 89. dakikada Umut Bozok’un golüyle Trabzonspor farkı bire indirdi. Maçın son dakikalarında, 90+8'de Denswil’in attığı golle Trabzonspor eşitliği sağladı ve mücadele 2-2 sona erdi.

ÖNEMLİ ANLAR VE DEĞİŞİKLİKLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş maçının kadrosundan iki değişiklik yaparak Cihan Çanak ve Denis Draguş’a görev verdi. Anthony Nwakaeme sakatlığının ardından kadroya döndü ve maçta süre aldı.

TARAFTARLAR VE ANMA

Maç öncesinde Trabzonspor’un eski başkanı Mustafa Şamil Ekinci anıldı. Ekinci’nin kazandırdığı kupalar saha kenarında sergilendi ve oyuncular, onun anısına özel tişörtlerle ısındı. Ayrıca, bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

SONUÇ VE PUAN DURUMU

Trabzonspor ve Kayserispor arasında oynanan bu çekişmeli maç, iki takımın da puan kazanmasını sağladı. Trabzonspor, bu sonuçla puanını artırırken, Kayserispor da deplasmanda değerli bir puan elde etti.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.