Yunus Akgün'ün performansı karşılıksız kalmadı! Dev anlaşma yolda…

Yunus Akgün'ün performansı karşılıksız kalmadı! Dev anlaşma yolda…
Milli araya lider olarak giren Galatasaray’da, göz dolduran performansıyla dikkat çeken Yunus Akgün için flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı yönetim, genç oyuncuya büyük bir zam yaparak yeni bir kontrat teklif etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 8 haftanın ardından zirvede yer alan Galatasaray’da moraller oldukça yüksek. Son olarak Alanyaspor karşısında alınan 3 puanla milli araya galibiyetle giren sarı kırmızılı ekip, saha dışında da önemli hamleler yapmaya hazırlanıyor.

Fanatik’te yer alan habere göre, Sarı-kırmızılı yönetim, özellikle bu sezon dikkat çeken bir performans sergileyen Yunus Akgün’le masaya oturuyor. Alanyaspor maçında galibiyet golünü kaydeden Yunus, yönetimden büyük bir jest alacak.

gzejjjyxoaefega.jpeg

24 yaşındaki oyuncunun mevcut sözleşmesinin bitmesine 2 yıl kalmış olmasına rağmen, 4 yıllık yeni bir anlaşma yapılacağı ve yıllık maaşının 11 milyon liradan tam 40 milyon liraya çıkarılacağı öğrenildi.

GOLLERİYLE TAKIMIN GÜVENCESİ OLDU

Hem ligde hem Avrupa’da takımın vazgeçilmez isimleri arasına giren Yunus Akgün, bu sezon sergilediği performansla teknik ekipten büyük övgü aldı. Sezon başından bu yana kritik anlarda attığı gollerle takımına katkı sağlayan genç yıldız, 4 kez rakip ağları sarsarak Galatasaray’a galibiyetler getirdi.

Galatasaray’ın, geleceğin en büyük yıldız adaylarından biri olarak görülen Yunus Akgün’ü kadroda tutmak için yaptığı bu hamle, taraftarları da heyecanlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.