Bu modelde olan yenisinde yok! Otomobil firmaları ucuza kaçıyor...

Bu modelde olan yenisinde yok! Otomobil firmaları ucuza kaçıyor...
Sosyal medyada viral olan otomobil videosu milyonlar tarafından izlendi. Eski model otomobildeki özelliklerin yeni modellerde olmaması dikkat çekti.

Otomobillerde yeni modellerin daha teknolojik ve konforlu olduğu yönünde bir algı yürütülüyor. Fakat bu 2012 model otomobilde olan özellikler çoğu sıfır otomobilde görülmüyor. Peki, ne tür özellikleri var? İşte tüm özellikleri...

GELECEKTEN GELMİŞ GİBİ

Otomobillere merakı olanların gündeminde yer alan paylaşım sosyal medyada milyonlar tarafından izlendi. Ünlü gazeteci Turhan Bozkurt'un paylaştığı videoda yer alan 2012 model Citroen C4 Picasso, özellikleriyle araba sevdalılarını şaşırttı. Gazeteci bu model hakkında, "Yok Yok... Otomobil firmaları giderek ucuza kaçıyor." yorumunda bulundu. Paylaşımda özellikleri sıralanan otomobil milyonların dikkatini çekerken 'gelecekten gelmiş gibi...' yorumu dikkat çekti.

78F75E34849135F5C77Eb9394E266A4D

İŞTE 2012 MODEL C4 PİCASSO'NUN ÖZELLİKLERİ

Oldukça uzun bir menzile sahip olan bu otomobilin 60 litre yakıt deposu bulunuyor. Teknik özelliklerinin yanı sıra görüntülerde yer alan ileri teknoloji olan özellikleriyle ön plana çıkıyor. Otomatik vites sahibi olan bu modelde direksiyon halkası dönse de logo her zaman sabit kalıyor. Ön cama kadar uzanan güneşlikler, ikinci bir dikiz aynası, açılıp kapanabilen yan aynalar, ön koltularda iki taraftada ekstra torpido alanı, gelişmiş klima sistemi, açılabilir tavan, camlarda sineklik, ultra geniş arka bagaj, bardaklık ve daha birçok özellik bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.