Google’dan yeni özellik! Artık toplu silebileceğiz

Google’dan yeni özellik! Artık toplu silebileceğiz
Google Fotoğraflar’a Toplu Silme Özelliği Geliyor: Bulut Depolama ve Fotoğraf Yönetimi Artık Daha Kolay

Google Fotoğraflar, kullanıcıların fotoğraf ve video yönetimini daha da kolaylaştıracak yeni bir özellik sunuyor. “Bu cihaz için yedeklemeyi geri al” adı verilen bu yeni özellik sayesinde, belirli bir cihazdan Google Fotoğraflar’a yedeklenen tüm fotoğraf ve videoları toplu halde silebileceksiniz. İşte detaylar…

Google Fotoğraflar’da Yedeklemeleri Toplu Silme Özelliği

Google Fotoğraflar uygulamasının 6.87 sürümü ile birlikte gelen bu yenilik, kullanıcıların belirli bir cihazdan yedeklenen tüm fotoğraf ve videoları Google Fotoğraflar’dan toplu olarak silmelerine imkan tanıyor. Ancak endişeye gerek yok; bu işlem cihazınızda yerel olarak saklanan kopyaları etkilemiyor. Yani, telefonunuzdaki fotoğraflar güvende kalacak.

Bu özellik, bulut depolama alanınızı temizlemek ve düzenlemek için oldukça faydalı. Şu anda Google Fotoğraflar kullanıcıları, hangi cihaz klasörlerinin yedekleneceğini seçip kaldırabiliyorlar, ancak belirli bir cihazdan yedeklenen tüm verileri toplu halde kaldırmanın kolay bir yolu bulunmuyordu.

Yeni özellik, otomatik yedekleme özelliğini kullananlar için büyük bir kolaylık sağlıyor. Yanlışlıkla buluta yüklenen geniş fotoğraf ve video kütüphanelerini düzenlemek artık çok daha basit olacak. Ayrıca sık sık cihaz değiştiren kullanıcılar, eski yedeklemeleri silerek bulut depolama alanlarını daha verimli kullanabilecekler.

Henüz kullanıma sunulmamış olan bu özellik, gelecekte Google Fotoğraflar kullanıcılarının hayatını büyük ölçüde kolaylaştıracak. Depolama alanınızı düzenlemek artık bir kabus olmaktan çıkacak. Bu yeni özellik hakkında sizin düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.