Sevenleri birbirine düşürecek özellik! iOS 18 yeni özelliğini tanıttı

Apple geçtiğimiz günlerde iOS 18 sürümündeki özellikleri tanıtmıştı. Merakla beklenen özelliklerden biri sevenleri birbirine düşürecek! Gizliliğe önem verenler bu özelliğe bayılacak...

Apple, merakla beklenen iOS 18 sürümünde önemli bir yeniliği kullanıcılara sundu. Uygulama kilitleme ve gizleme özelliğiyle, iPhone sahipleri artık uygulamalarını ekstra güvenlik önlemleriyle koruma altına alabilecek. Bu yenilik, özellikle kişisel gizliliğine önem veren kullanıcılar için oldukça ilgi çekici bulunuyor.

ANDROİD'DE UZUN SÜREDİR VARDI

Android kullanıcıları, bazı launcher'lar ve belirli cihazlar aracılığıyla uzun süredir uygulama gizleme ve kilitleme özelliğini kullanabiliyordu. Ancak bu özellik Android işletim sistemlerinde varsayılan olarak sunulmuyordu. Şimdi ise Apple, iOS 18 ile bu konuda önemli bir adım atarak uygulama kilitleme özelliğini resmi olarak tanıttı.

iPhone Uygulama Kilitleme

İPHONE KULLANICILARI İÇİN YENİ BİR DÖNEM

iOS 18'de sunulan bu yeni özellikle birlikte, iPhone kullanıcıları belirledikleri uygulamaları Face ID, Touch ID veya parola doğrulaması ile kilitleyebilecek. Bu sayede kilitlenen uygulamalar, yalnızca cihazın sahibi tarafından açılabilecek ve başkalarının bu uygulamalara erişimi engellenmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.