Togg & BYD karşılaştırması son buldu! Hız yarışında resmen piste gömdü: İşte o anlar...

Togg & BYD karşılaştırması son buldu! Hız yarışında resmen piste gömdü: İşte o anlar...
Elektrikli otomobil devi BYD ile Togg yarıştı. Karşılaşmanın sonucunda resmen piste gömdü. Yarışın sonucunu gören bayiye koşuyor. İşte o anlar...

Türkiye'ye yaptığı yatırımla gündeme gelen BYD, elektrikli otomobil piyasasının en büyük isimlerinden birisi olarak biliniyor. Henüz 1 seneden biraz fazla olan yerli otomobilimiz Togg ile BYD Atto 3 arasında yarış yapıldı. Sonuç milyonları şok etti. İşte yarışın sonucu...

TOGG & BYD ATTO 3

Türkiye’nin otomobili TOGG T10X, piyasaya sürüldüğü günden itibaren pek çok elektrikli araç ile karşılaştırıldı. Son olarak, Çin’in önde gelen otomobil üreticilerinden BYD’nin Atto 3 modeli ile kıyaslandı.

Benzin TV isimli sosyal medya platformunda gerçekleştirilen karşılaştırmada, TOGG T10X ve BYD Atto 3’ün performansları test edildi. BYD Atto 3, 150 kW gücünde ve önden çekişli bir elektrikli araçken, TOGG T10X, arkadan itişli ve 160 kW gücünde bir motora sahip.

Togg Dunyanin En Cok Satan Elektrikli Otomobili Byd Atto Ile Yaristi Sonuc Cok Sasirtti1 1722514398

YARIŞIN GALİBİ BELLİ OLDU

Yarış sonuçları, TOGG’un BYD Atto 3’ü geçmeyi başardığını gösteriyor. TOGG T10X, 0’dan 100 km/s hıza 4,8 saniyede ulaşırken, BYD Atto 3’ün bu hıza ulaşması 7,6 saniye sürüyor. Ayrıca, TOGG T10X, kalkışta yapılan üç yarışta iki galibiyet elde ederken, rolling yarışta da bir kez daha üstünlük sağladı.

Özetle, TOGG T10X’un performansı, dünyanın en çok satan elektrikli otomobili olarak bilinen BYD Atto 3’ü geride bıraktı ve sonuçlar oldukça dikkat çekici oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.