WhatsApp durum güncellemelerine yeni özellik

WhatsApp durum güncellemelerine yeni özellik
WhatsApp, durum güncellemelerinde kişilerden bahsetme özelliğini kullanıma sunuyor. Durum güncellemelerinde kullanıcılar, birbirlerini etiketleyebilecek ve etkileşimleri gizlilikle korunacak.

Meta'nın sahibi olduğu popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, durum güncellemelerine yeni bir özellik kazandırmaya hazırlanıyor. Platform, kullanıcıların durum paylaşırken başka kişileri etiketleyebileceği bir özellik üzerinde çalışıyor.

ETKİLEŞİMLER KOLAYCA TAKİP EDİLEBİLECEK

Yeni özellikle birlikte, durum güncellemelerinde bir kişiyi etiketleyen kullanıcı, bahsettiği kişinin bildirim almasını sağlayacak. Bu sayede, etiketlenen kullanıcılar, durum güncellemesi aracılığıyla başlatılan etkileşimleri kolayca takip edebilecek.

KİMİN ETİKETLENDİĞİ GÖRÜLMEYECEK

Durum güncellemelerine eklenen bu yeni etiketleme özelliği sayesinde, etkileşim sadece durum paylaşan kişi ile etiketlenen kişi arasında kalacak. Yani, durum güncellemesini görüntüleyen diğer kişiler, kimin etiketlendiğini göremeyecek. Ayrıca etiketlenen kullanıcı, durumu yeniden paylaşma seçeneğine sahip olacak, ancak orijinal paylaşanın kimliği gizli kalacak.

Şu an beta aşamasında olan bu yeniliğin, önümüzdeki haftalarda daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.