Milli Bilardocu Seymen Özbaş altın madalya kazandı Milli Bilardocu Seymen Özbaş altın madalya kazandı

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nda 15 galibiyetle zirvede bulunan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, organizasyonun 8. ayağı için Fransa'da yapılacak yarış öncesinde serbest antrenman seansında kaza geçirdi. Red Bull sporcusu ve ROKiT BMW Motorrad takımı pilotu olan Razgatlıoğlu, serbest antrenman sırasında aracının kontrolünü kaybederek yere düştü ve sürüklendikten sonra pist dışına çıktı.

RAZGATLIOĞLU'NDAN "İYİYİM" MESAJI

Toprak Razgatlıoğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Razgatlıoğlu, kontrol amaçlı hastanede olduğunu ve kendisine gelen mesajlar için teşekkür ettiğini belirtti. Razgatlıoğlu, “Şu an iyiyim. Kontrol altında tutuyorlar, tekrardan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Şampiyonanın 8. ayak yarışları 7-8 Eylül tarihlerinde Fransa'nın Magny-Cours pistinde yapılacak. Pist uzunluğu 4,41 kilometre olarak belirlenmiş durumda. Bu sezon üst üste 13 yarış kazanan Toprak Razgatlıoğlu, pilotlar klasmanında 365 puanla liderliğini sürdürürken, en yakın takipçisi Nicolo Bulega ile arasında 92 puan fark bulunuyor.

Kaynak: AA