Trabzonspor Başkanından hakem Ali Şansalan'a sert eleştiri

Trabzonspor Başkanından hakem Ali Şansalan'a sert eleştiri
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş maçının hakemi Ali Şansalan'ı eleştirerek, kararların tamamını Beşiktaş'tan yana kullandığını iddia etti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan Beşiktaş maçının hakemi Ali Şansalan'ı eleştirdi. Maçın ardından açıklama yapan Doğan, Edin Visca'nın kırmızı kart görmesinin ardından takımının mücadelesini takdirle karşıladığını belirtti.

"VİSCA'NIN KIRMIZI KART KARARI DOĞRU"

Ertuğrul Doğan, Visca’nın kırmızı kart görmesini doğru bulduğunu ifade ederek, "Visca çok beyefendi bir oyuncu ancak bu tür bir hareketten dolayı kırmızı kart görmesi yerindeydi" dedi.

"TAKTİR HAKLARINI BEŞİKTAŞ'TAN YANA KULLANDI"

Doğan, hakem Ali Şansalan’ın kararlarının tamamını Beşiktaş'tan yana kullandığını öne sürdü.Doğan Şunları söyledi:

“Hakem, takdir haklarının tamamını Beşiktaş'tan yana kullandı. Son dakikalarda bir pozisyon vardı, penaltı bekleniyordu. Bence oyuncu kendini yere bıraktı ve bu pozisyonda ikinci sarı kart verilmesi gerekiyordu. Hakemin sahaya Beşiktaş formasıyla çıkmış gibi davranması, tüm bu sorunları çözmüş olurdu. Federasyon Başkanımızın bu konuları düzelteceğine inanıyorum."

Doğan, Beşiktaşlı futbolcuları da mücadelesinden ötürü tebrik etti. Maçın gölgesinde kalan tek şeyin hakem kararları olduğunu ileri sürdü.

"FEDERASYON BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞECEĞİM"

Hakemle ilgili bir girişim yapıp yapmayacaklarına dair soruya Doğan, “Konu çok taze. Federasyon Başkanımızla görüşeceğim. Trabzonspor olarak ciddi bir sıkıntımız var ve federasyon başkanımızın bu konularda iyi niyetinden eminiz. Çözüm bulacağına inanıyorum" yanıtını verdi.

"ZİRVE YARIŞINDA YER ALMAK İSTİYORUZ"

Doğan, takımın bundan sonraki maçlarda aynı mücadeleyi ve coşkuyu göstereceğini belirterek, “Şenol hocamızın tecrübesi belli. Kendisine inancımız tam. Şenol hocanın ve oyuncularımızın performansı zamanla artacak. Taraftarımızla birlikte zirve yarışında yer almak istiyoruz” diye ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.