Trafik kazası geçirmişti... Enes Batur’dan ilk açıklama

Trafik kazası geçirmişti... Enes Batur’dan ilk açıklama
Türkiye’nin en yüksek takipçili Youtube sayfasının sahibi Enes Batur, dün Kocaeli'de kaza geçirerek ölümden dönmüştü.Ünlü Youtuber, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini paylaştı.

Ünlü Youtuber Enes Batur, dün Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde trafik kazası geçirdi. Kaza sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Enes Batur'dan sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama geldi.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu yaralanan sosyal medya fenomeni Enes Batur, sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. Paylaşımda bulunan Enes Batur, "Merak edip soran herkese, sevginiz ve dualarınız için sonsuz teşekkür ediyorum. Kimsenin sağlığı tehlikede değil, iyiyiz ve sorun yok" ifadelerini kullandı.

Hghjkkk

NE OLMUŞTU?

Cahit E. yönetimindeki otomobil, D-605 kara yolu Karasakallar mevkisinde sosyal medya içerik üreticisi Zelal Işıl Özdemir idaresindeki otomobille çarpıştı. Kazada; sürücü Özdemir ile yanında bulunan YouTube fenomeni Enes Batur Sungurtekin ile diğer otomobildeki 2 yolcu yaralandı.

Yaralılardan Özdemir ile Surguntekin, ambulansla Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ne, diğer yaralılar da M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.