Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve toplumsal meselelere karşı çoğu zaman kayıtsız kalmayan komedyen Şahan Gökbakar şaşırtan bir olayla gündeme geldi. Gökbakar, 2018 yılında Marmaris Delikyol Koyu'nda bir villa satın almış ve daha sonra "Özel mülktür girilmez" yazısı asarak sahile deniz kumu döktürüp, zodya botla tonoz bırakmıştı. Şahan Gökbakar, bu olayın ardından günlerce konuşulmuştu. Şimdilerde ise ünlü komedyenin sık sık gündeme gelen villasının kaçak olduğu ortaya çıktı.

Özgü Namal'dan hakkında çıkan iddialara yanıt: Kendi işimi kendim yaparım Özgü Namal'dan hakkında çıkan iddialara yanıt: Kendi işimi kendim yaparım

Evvv

YASAL SÜREÇ BAŞLATTI

Yeni Asır'da yer alan habere göre; Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme bölgenin imara açık olmadığı ve aykırı binaların yapıldığı tespit edildi. Gökbakar'ın "Doğal Karakteri Korunacak Alan" statüsüne sahip bölgedeki villası için yıkım kararı verildi. Kararın uygulanması için Marmaris Belediyesi'ne de yazı gönderildiği öğrenildi. Yıkım kararına karşı çıkan Şahan Gökbakar ise yasal süreç başladı. Konunun yargıya taşınmasıyla yıkım işlemlerine de başlanamadı.

Şahannn-2

"ÖZEL MÜLKTÜR GİRİLMEZ" TABELASI ASMIŞTI

Ünlü komedyen daha önce 10 milyon liraya satın aldığı villasının önünden insanların denize girmesinden rahatsız olduğu için "Özel Mülktür Girilmez" tabelası asarak sahile deniz kumu döktürüp, denize zodyak botla tonoz bırakmıştı. Komedyenin tabela astığı görüntülerin o dönem gündem olmasıyla Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü inceleme başlatılmıştı.

Özel Mülkk

Editör: Rengin Uğur