ATV ekranlarında yayınlanan fenomen TV programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü bölümünde gelen cinayet itirafı, duyanları şok etti.

Osmaniye'de yaşayan ve herhangi bir rahatsızlığı olmamasına rağmen bir anda evinde fenalaşarak yaşamını yitiren Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü, Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Yörük'ün oğlu Abdullah Yörük, babasının ölümünde annesinin ve üfürükçü sevgilisinin bir ilgisi olduğudan şüphelendiğini belirterek Müge Anlı'ya başvurdu.

Babasının ölümünden sonra üfürükçü sevgili Mustafa Samagan'ın annesini istemeye geldiğini söyleyen Abdullah Yörük, babasının cinayete kurban gittiğini iddia etti. Programda gündeme taşınan bu iddiaların ardınadan Müge Anlı, şüpheli eş Sebile Yörük'ü programa çıkardı.

Milyonların izlediği programda bazı itiraflarda bulunan şüpheli eş Sebile Yörük, Mustafa Samagan tarafından uygunsuz fotoğraflarının çekildiğini ve bunlarla tehdit edildiğini öne sürdü.

Müge Anlı'nın ısrarlı sorularıyla panikleyen Sebile Yörük, eşinin öldüğü gün üfürükçü sevgilisinin de evde olduğunu ve eşi Mehmet Yörük'ün ölümünün ardından imam nikahı kıydıklarını itiraf etti.

Kendini şifacı olarak tanıtan Mustafa'nın aynı dönemde ölen eşinin vefatının da şüpheli olduğunu dile getiren Müge Anlı, canlı yayında suç duyurusunda bulundu.

Programda yapılan baskılara dayanamayan Sebile Yörük, bir itirafta bulunacağını söyleyerek izleyicileri ekranlara kilitledi.

Üfürükçü sevgili Samagan'ın, eşinin hayatını kaybettiği gün kendisine zehirli su verdiğini söyleyen Sebile Yörük, 'Eşin bunu içince ölecek, aramızdan çekilecek, ikimiz de evleneceğiz dedi.' diyerek eşini bu suyla öldürdüğünü itiraf etti.

"BEN ALLAH MIYIM"

Türkiye'yi şaşırtan itirafın ardından Mustafa da "Ben Allah mıyım?" diyerek iddiaları yalanladı.

Mustafa Samagan'ın her zaman kendine ve eşine su getirdiğini söyleyen Sebile Yörük, o suyu içtiğinde kötü hissettiğini ve hiçbir şey diyemediğini anlattı.

YAYIN DEVAM EDERKEN STÜDYODA GÖZALTINA ALINDILAR

Cinayete dair detaylar veren Sebile Yörük, zehirli suyu yaptığı tarhana çorbasına kattığını söyleyerek "Tarhana çorbasından üç kaşık aldıktan sonra öldü." dedi.

Yayını ihbar kabul eden polis ekipleri, program binasına giderek üfürükçü Mustafa Samagan ve Sebile Yörük'ü gözaltına aldı.