Adana'da aile katliamı: Babasını, annesini ve anneannesini tabancayla öldürdü

Adana'da aile katliamı: Babasını, annesini ve anneannesini tabancayla öldürdü
Adana'nın Sarıçam ilçesinde, bir kişi babasını, annesini ve anneannesini uyudukları sırada tabancayla vurarak öldürdü. 26 yaşındaki S. Aydın olayın ardından tutuklandı.

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir aile dramı yaşandı. S. Aydın, uyuduğu sırada annesi Minteha (61), babası İlyas (63) ve anneannesi Ülfet Köse'ye (80) tabancayla ateş etti.

GÜNCELLEME 2 - Adana'da bir kişi tabancayla babasını, annesini ve anneannesini öldürdü - Hatay Son Dakika Haberleri

Zanlının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Minteha Aydın ve Ülfet Köse'nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralanan İlyas Aydın ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi gören İlyas Aydın'ın da hayatını kaybetmesiyle, olayda ölenlerin sayısı üçe yükseldi.

Son Dakika! Adana'da bir kişi silahla annesini ve anneannesini öldürdü, babasını ağır yaraladı

ZANLININ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan S. Aydın, emniyetteki ifadesinde sabaha karşı tabanca sesi duyduğunu ve uyandığında annesi, babası ve anneannesinin vurulmuş halde olduğunu iddia etti.

Adana'da bir kişi tabancayla annesini ve anneannesini öldürdü, babasını ağır yaraladı

"O İFTİRA İSPATLANACAK"

Zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kendisini görüntüleyen gazetecilere olayın kendisi tarafından gerçekleştirilmediğini öne sürerek, "O iftira ispatlanacak" dedi. Savcılıktaki sorgusu tamamlanan S. Aydın, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.