Bahçelievler'de köpeğe silah doğrultan şüpheli tutuklandı: 9 ayrı suç kaydı bulunuyor

Bahçelievler'de köpeğe silah doğrultan şüpheli tutuklandı: 9 ayrı suç kaydı bulunuyor
Hırsızlık ve uyuşturucu suçlarından 9 kaydı bulunan şüpheli, İstanbul Bahçelievler'de yaralı bir köpeğe silah doğrultarak ateş etmeye çalıştı. Silahın tutukluluk yapması ile silah ateş almadı. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bahçelievler'de, bir köpeğe silah doğrulttuğu iddia edilen şüpheli, İstanbul polisinin sosyal medya üzerinden yaptığı araştırma sonucu gözaltına alındı. Olay, sosyal medyada "bir şahıs, sokak köpeğini silahla öldürmek istedi" başlığıyla paylaşılan içeriklerin ardından gündeme geldi. Şüpheli, yapılan operasyonda bir ruhsatsız tabanca ve 15 fişek ile yakalandı.

Köpeğe silah doğrultan şüphelinin dokuz ayrı suçtan kaydı çıktı - Gündem - Ayandon

ŞÜPHELİNİN 9 AYRI SUÇ KAYDI BULUNUYOR

Gözaltına alınan şüphelinin, geçmişte uyuşturucu kullanmak ve hırsızlık gibi suçlardan toplamda 9 ayrı kaydının bulunduğu belirlendi. Olayın gerçekleştiği gün, 17 Ekim 02.39 sıralarında Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi'nde gözaltına alınan şüpheli, ilk etapta serbest bırakıldı. Ancak, yapılan ek incelemeler neticesinde yeni bilgilere ulaşıldı.

Kendi halinde duran engelli köpeğe silah çekti

"HAYVANLARI KORUMA KANUNU'NA MUHALEFET"

Elde edilen bilgiler doğrultusunda, şüpheli "Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet" ve "genel güvenliği kasten tehlikeye sokma" suçlamalarıyla mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, şüphelinin tutuklanmasına karar verdi ve cezaevine konuldu.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.