Beyoğlu'nda kadına taciz: Serbest bırakılan iki şüpheli yakalandı

Beyoğlu'nda kadına taciz: Serbest bırakılan iki şüpheli yakalandı
İstanbul Beyoğlu'nda, sokakta yürüyen bir kadını taciz ettikleri gerekçesiyle yakalanan iki şüpheli, serbest bırakıldıktan sonra yeniden gözaltına alındı. Şüphelilerden biri Mersin'de, diğeri ise İstanbul'da yakalandı.

İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 24 Eylül tarihinde Şehit Muhtar Mahallesi Balo Sokağı'nda iki kişinin taşkınlık yaptığı ihbarı üzerine olay yerine gitti. Ekipler, olay sırasında çevredeki vatandaşlarla görüştü ve şüphelilerin sokakta yürüyen bir kadını taciz ettiğini öğrendi. Mağdur İ.Ş., şüphelilerin bacağına dokunduğunu ve zorla öptüğünü bildirdi.

Kadının şikayeti üzerine kimlikleri belirlenen S.T. ve Ö.K. gözaltına alındı. Ancak, mağdur kadının şikayetçi olmaması nedeniyle şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Fakat, güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesinin ardından savcılık, iki şüpheli hakkında yeniden gözaltı kararı çıkardı.

İki şüphelinin, "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "mukavemet", "gasp" ve "otomobilden hırsızlık" gibi suçlara karıştığı öğrenildi. Gözaltı kararı sonrasında yapılan çalışmalar neticesinde, şüphelilerden S.T. Mersin'de düzenlenen bir operasyonla yakalanırken, İstanbul'da gerçekleştirilen bir operasyonla Ö.K. de gözaltına alındı. Her iki şüpheli, ilgili emniyet birimlerine götürüldü.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.