Çorum'da servis minibüsü ve zift yüklü tanker çarpıştı: 1 ölü, 22 yaralı

Çorum'da servis minibüsü ve zift yüklü tanker çarpıştı: 1 ölü, 22 yaralı
Çorum'un Alaca ilçesinde işçileri taşıyan bir servis minibüsü ile zift yüklü tanker çarpıştı. Kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 22 kişi yaralandı.

Çorum'un Alaca ilçesinde, işçileri taşıyan bir servis minibüsü ile zift yüklü bir tanker çarpıştı. Kaza, Tokat-Ankara kara yolunun Alaca Kızıllı köyü yakınlarında meydana geldi. Rıza Onar'ın (53) kullandığı zift yüklü tanker, Kemal Çam (45) yönetimindeki tarım işçilerini taşıyan minibüsle çarpıştı.

1 KİŞİ ÖLDÜ 22 KİŞİ YARALANDI

Kaza sonrası, olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, Nurten Akbaş olay yerinde hayatını kaybederken, minibüsteki yolculardan 22 kişi yaralandı. Yaralılar arasında sürücülerin yanı sıra Sevim Özdemir (67), Belkız Çam (40), Sevda Yaman (37), Gülay Burcu (49), Nahide Barulay (61), Kahla Ahmed Ali Ali (29), Döne Çakır (62), Sara Nebil Abdulhadi (32), Neda Nedim Bin Yesan (24), Safiye Bolat (48), Münevver Darbaş (62), Ahmet El Esad (17), Songül Arıcı (45), Abdullah El Esad (15), Hasan Mohammed Hamad (29), Güllüzar Berksan, Hüsne Akça ve Gülseren Yılmaz yer aldı.

Yaralılar, ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesi ile Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çorum Valisi Ali Çalgan, hastanede yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Çalgan, yaralıların sağlık durumuna ilişkin doktorlardan bilgi aldı ve iki yaralının yoğun bakımda tedavi gördüğünü belirtti. Tüm yaralılara şifa diledi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.