İstanbul'da bir binanın çatısı çöktü: 2 araç hasar aldı

İstanbul'da bir binanın çatısı çöktü: 2 araç hasar aldı
İstanbul Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi'nde, kentsel dönüşüm nedeniyle boşaltılan üç katlı bir binanın çatısı çöktü. Meydana gelen kısmi çökme sonucu park halindeki iki araçta hasar oluştu.

Esenler'in Fevzi Çakmak Mahallesi 1118. Sokak'ta, kentsel dönüşüm kapsamında yaklaşık bir ay önce boşaltılan üç katlı binanın çatısında kısmi çökme meydana geldi. Olay, binanın çatı kısmından düşen parçaların çevrede park halinde bulunan iki araca zarar vermesiyle dikkat çekti.

BİNADA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, olayın yaşandığı bina çevresine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Ekiplerin binada gerçekleştirdiği çalışmalara devam ediliyor.

"YARALI YOK BİZİM DE SEVİNCİMİZ O"

Olay sırasında berber arkadaşıyla birlikte dükkanında oturan mahalle sakini Murat Kayaalp, bir gürültü duyduklarını ve kazanın meydana geldiğini zannettiklerini belirtti. Olayın ardından üç çocuğun panik içinde koştuğunu gördüğünü ifade eden Kayaalp, "Dışarı çıktık, baktık ki olay böyle. Şükürler olsun, yaralı yok, bizim de sevincimiz o. Çatının üstünden tuğlalar düştü" dedi.

Diğer bir mahalle sakini Şerif Doğan ise, çocukların olaydan sadece üç saniye ile kurtulduğunu ve düşen parçalar nedeniyle iki aracın kullanılamaz hale geldiğini aktardı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.