Şanlıurfa'da polise silahlı saldırı: Zanlı tutuklandı

Şanlıurfa'da polise silahlı saldırı: Zanlı tutuklandı
Şanlıurfa Valiliği, Siverek ilçesinde polise silahlı saldırıda bulunan M.K.'nın tutuklandığını duyurdu. Olayda ekip aracına mermi isabet ederken, polis ekiplerinde yaralanma olmadı.

Şanlıurfa Valiliği, Siverek ilçesinde yaşanan silahlı saldırıya ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Hacıömer Mahallesi'nde, bir kişinin çevresindeki iki kişiyi tehdit ettiğine dair yapılan ihbar üzerine, polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

POLİS EKİPLERİNE SALDIRDI

Olay yerine ulaşan ekipler, saldırgan M.K.'yı takibe aldı. Ancak, zanlı elindeki tabancayla polis ekibine saldırıda bulundu. Açıklamada, “Saldırıda ekip aracının sağ ön lastiği isabet almış, personelimizde herhangi bir yaralanma olmamıştır” denildi.

ZANLI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

M.K., ikna edilerek tabancasını yere atması sağlandı. Bu esnada olayın karşı tarafınca darbedilmek istenmesi üzerine şahıslara zor kullanılarak müdahale edildi. Saldırı şüphelisi, gözaltına alındı ve bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"ADLİ MERCİLERE TESLİM EDİLMELERİ SAĞLANMAKTADIR”

Valilik, “Güvenlik güçlerimize mukavemet ve saldırı gibi girişimlerde bulunarak kamu görevinin yerine getirilmesini engelleyen, kolluk görevlisine zarar veren kişilere yasal çerçevede gereken müdahale yapılarak etkisiz hale getirilmekte ve adli mercilere teslim edilmeleri sağlanmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.