Yıldız Tilbe yine şaşırtmadı! Üzerinde bornozla Madrigal'in sahnesine fırladı!

Yıldız Tilbe yine şaşırtmadı! Üzerinde bornozla Madrigal'in sahnesine fırladı!
Yıldız Tilbe, kendisinden önce konser veren Madrigal grubunun sahnesine bornozla fırladı. Tilbe ve Madrigal'in düeti seyircileri mest etti.

Geçme Artık Sokağımdan, Seni Dert Etmeler, Dip gibi şarkılarıyla bilinen ve son dönemin büyük çıkış yakalayan gruplarından olan Madrigal, Live From Fest İzmir kapsamında Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası'nda konser verdi. Madrigal peş peşe şarkılarını söylerken onlardan sonra sahneye çıkmaya hazırlanan Yıldız Tilbe, gruba büyük bir sürpriz yaptı.

Madrigalll

Sahne sırasının kendisine gelmesini bekleyen Yıldız Tilbe, üzerinde bornozla sahneye koştu. Ne Zamandır Sendeyim" şarkısında Madrigal ile düet yaptı. Sesiyle kendine hayran bırakan Tilbe ve grup dakikalarca alkışlandı. Kıyafetine aldırmayan Tilbe, enerjisiyle de dikkatleri üzerine çekti. Anıl Erdem Cevizci (vokal ve elektro gitar), Ceyhun Kaan Karakaş (elektro gitar), Kaan Alıcı (bas gitar), Burak Emir Kamacı (klavye ve geri vokal) ve Sanlı Akgün'den (davul ve geri vokal) oluşan Madrigal, özgün tarzları ve şarkılarıyla İzmirlilere unutulmaz bir konser verdi.

Yıldızz-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.