"My Heart Will Go On" ve "It's All Coming Back to Me Now" gibi hit şarkılarıyla tanınan dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Celine Dion, 1996 Atlanta Olimpiyatları’ndan sonra ikinci kez bir Olimpiyat açılış töreninde sahne aldı.  Dion, geçtiğimiz yıllarda nadir görülen nörolojik hastalık "katı kişi sendromu"na yakalandığını öğrenmişti.

Home and Away'in yıldızı Jai Evans evinde ölü bulundu Home and Away'in yıldızı Jai Evans evinde ölü bulundu

G Tc5 V B A X E A Aw Zw B

Hastalığı nedeniyle gözlerden uzak olan 55 yaşındaki şarkıcı, 2020'nin başından bu yana ilk kez canlı performans sergiledi. Dion, Eyfel Kulesi'nde Edith Piaf'ın "Hymne a l'amour" adlı eserini milyonlarca kişi önünde seslendirdi.

G Tc5 V A8 Xg A A V J Zu

'BURADA OLABİLMEK İÇİN BİRÇOK ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELDİ'

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Celine Dion için “Kanadalı bir ikon, inanılmaz bir yetenek. Bu gece burada olabilmek için birçok zorluğun üstesinden geldi” dedi. Trudeau, “Celine, seni tekrar şarkı söylerken görmek harika” ifadelerini kullandı. İtalyan şarkıcı Laura Pausini ise duygularını “Sevgili Celine Dion'u dinlerken ve izlerken ellerim titriyordu ve gözlerim doluyordu” şeklinde dile getirdi.

G Te M Jg B W0 A A O4 Z A

Dion, sosyal medyada paylaştığı bir gönderide, "Paris'e her döndüğümde, dünyada hala deneyimlenecek çok fazla güzellik ve neşe olduğunu hatırlıyorum, Paris'i seviyorum ve geri döndüğüm için çok mutluyum!" dedi.

G Td Bw Wa Xw A Akvrc

Editör: Süeda İlker