Celtic taraftarlarından Devler Ligi'nde Filistin'e destek: Sizi hapsedebilirler ama asla cesaretinizi kıramazlar

Celtic taraftarlarından Devler Ligi'nde Filistin'e destek:  Sizi hapsedebilirler ama asla cesaretinizi kıramazlar
Celtic taraftarları, UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçında açtığı pankart ile İsrail saldırısı altındaki Filistin'e destek verdi. Pankartta, "Size zulmedebilirler, sizi hapsedebilirler ama asla cesaretinizi kıramazlar" ifadeleri kullanıldı.

İskoçya ekibi Celtic, dün Slovakya temsilcisi Slovan Bratislava ile UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçında karşı karşıya geldi.

İç sahada oynanan birçok karşılaşmada İsrail işgali altındaki Filistin'e destek veren yeşil-beyazlı takımın taraftarları, Celtic Park ev sahipliğindeki Slovan Bratislava mücadelesinde de açtıkları pankart ve bayraklarla desteğini sürdürdü.

"Yeşil Tugay" (Green Brigade) grubuna üye Celtic taraftarları, müsabaka sırasında tribünde "Size zulmedebilirler, sizi hapsedebilirler ama asla cesaretinizi kıramazlar. Gazze, Cenin, Tulkarm, Nablus, asla yalnız yürümeyeceksiniz" yazılı pankarta yer verdi.

Futbol dünyasına İsrail'in saldırıları karşısında birlik mesajı veren Celtic taraftarları, tribünlerde Filistin bayrakları dalgalandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.