Husi lideri: "İsrail'e saldırılar daha da büyüyecek"

Husi lideri:
Yemen'deki Husilerin lideri Abdulmelik el-Husi, İsrail'e yönelik saldırıların devam edeceğini ve daha büyük operasyonlar gerçekleştireceklerini duyurdu.

Yemen'deki Husilerin lideri Abdulmelik el-Husi, İsrail'e yönelik saldırılarının durmayacağını ve gelecekte daha büyük operasyonlar düzenleyeceklerini açıkladı. Husilere bağlı "El-Mesire" televizyon kanalında yayımlanan açıklamada, Husi, İsrail'e yönelik gerçekleştirdikleri son saldırının, gelişmiş savunma sistemlerini aşarak 2 bin 40 kilometre menzile ulaşan bir füzeyle yapıldığını belirtti.

"GAZZE'YE SALDIRILAR DEVAM ETTİKÇE HÜCUMLAR ARTACAK"

Gazze'ye yönelik abluka ve saldırılar sürdüğü müddetçe, İsrail'e karşı saldırıların devam edeceğini söyleyen Husi, "Cihat ve direniş ekseniyle koordinasyonumuzu sürdürüyoruz, Allah'ın izniyle gelecek olan daha büyük olacak" şeklinde konuştu.

HİPERSONİK HÜZE KULLANIMI

Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, X sosyal medya platformu üzerinden yaptığı videolu açıklamada, İsrail'e yönelik yeni bir hipersonik balistik füzeyle saldırı gerçekleştirdiklerini duyurmuştu. İsrail Ordu Sözcülüğü ise, Yemen'den atılan balistik füzenin ülkenin merkez bölgesinde açık bir araziye düştüğünü ve saldırı alarmlarının çaldığını bildirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.