İsrail Gazze'yi bombaladı: 5 ölü 12 yaralı

İsrail Gazze'yi bombaladı: 5 ölü 12 yaralı
İsrail ordusunun Cenin'in Kabatiya beldesine düzenlediği baskın ve İHA saldırısında beş Filistinli öldü, 12'si yaralandı. Filistinlilere yönelik saldırılar giderek artıyor.

İsrail ordusunun Cenin kentindeki Kabatiya beldesine düzenlediği baskında beş Filistinli hayatını kaybetti, 12 kişi ise yaralandı. Filistin resmi ajansı WAFA'ya göre, İsrail askerleri, Kabatiya beldesinde bir evi kuşatarak Filistinlilere ateş açtı ve roketlerle saldırdı. Saldırıda üç Filistinli olay yerinde hayatını kaybetti.

KUŞATMADA SİVİLLER HEDEF ALINDI

İsrail askerlerinin Filistinlilerin naaşlarını sürükleyerek dışarı çıkardığı ve bir cesedi tekmeleyerek attığı görüntüler tepki çekti. Kuşatma sırasında, gerçek mermilerle sekiz Filistinli yaralanırken, bir askeri aracın bir kamu aracına çarpması sonucu iki kişi daha yaralandı.

İHA SALDIRILARI DURMAKSIZIN DEVAM EDİYOR

İsrail ordusunun insansız hava aracı (İHA) ile bir araca düzenlediği saldırıda bir Filistinli öldü, kasaba girişinde İsrail askerlerinin ateşi sonucu ise bir kişi daha hayatını kaybetti. İsrail'in Gazze Şeridi'ne başlattığı saldırılardan bu yana Batı Şeria ve Doğu Kudüs'teki Filistinlilere yönelik baskın ve saldırılar yoğunlaştı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.