69 Bin TL Ödeyip Ağlıyorlar! Burası Türkiye

69 Bin TL Ödeyip Ağlıyorlar! Burası Türkiye
Merdiven Altı Eğitimlerle ‘Kişisel Gelişim Uzmanı’ Olanlar Vatandaşları Mağdur Etmeye Devam Ediyor! 69 bin Lira ödeyip Ağlıyorlar

Psikoloji diploması olmayan birçok kişi, merdiven altı eğitimlerle kendilerini ‘kişisel gelişim uzmanı’ olarak tanıtıyor. Enerji ve frekans gibi kavramlar altında insanların duygularını sömüren bu şarlatanlar, sosyal medyada sık sık seanslarını paylaşarak dikkat çekiyor. Vatandaşların hem duyguları hem de cepleri sömürülüyor.

Son dönemde ‘spiritüel’ etkinliklerin en yeni trendi, Göbeklitepe’de Sirius yıldızına portal açmak. Kendini “kuantum düşünce tekniği eğitmeni” olarak adlandıran Şebnem Tacigut, bu amaçla Göbeklitepe’ye bir tur düzenledi.

İçsel Keşif Garantisi!

Üç gün süren turda katılımcılara, içsel bir keşif yolculuğuna çıkmaları, bilinçaltını anlamaları ve potansiyellerini açığa çıkarmaları ‘garanti ediliyor.’ Tur programı oldukça yoğun ve çeşitli aktiviteler içeriyor. Negatif enerji, aura çengelleri ve manyetik alan kancaları temizliği, “400 Yıllık Kölelik” ve “İçimizdeki Firavun” protokollerini bozma, Sirius Bağlantısı ile 21 Katlı Gizli Boyut Kapısı açma, “Işık Dili ile Üst Versiyon Yüklemesi” ve Göbeklitepe’de “Korku Protokolü” bozma gibi aktiviteler yer alıyor.

Göbeklitepe’yi Uzaylıların Havalimanı Olarak Tanıtıyor

Göbeklitepe’nin “uzaylıların havalimanı” olduğunu savunan Şebnem Tacigut ve katılımcılar, burada ellerini uzatarak tarihi kalıntılardan enerji almaya çalışıyor. Son gün ise, Urfa’nın “peygamberler şehri” olarak anılmasından yola çıkılarak bazı peygamberlerin özelliklerinin katılımcılara yüklendiği aktivasyonlara ayrılmış.

69 Bin TL’ye ‘İçsel Yolculuk’

Sosyal medyada yarım milyon kişinin takip ettiği Şebnem Tacigut, lüks otellerde de terapi seansları düzenliyor. Üç aylık periyotlar şeklinde verilen eğitimler üç sınıfa ayrılmış durumda. Katılımcılar toplam dokuz aylık bir eğitim sürecinden geçiyor. Birinci sınıfın üç aylık eğitim ücreti ise 23 bin lira.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.