Ali Yerlikaya'dan gündüz programlarına tepki: O yayınlardan hiç hoşlanmıyorum

Ali Yerlikaya'dan gündüz programlarına tepki: O yayınlardan hiç hoşlanmıyorum
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, cinayet, aldatma, şiddet ve dolandırıcılık gibi konuların işlendiği gündüz kuşağı programlarını "değer sapması" olarak değerlendirdi. Gündüz kuşağından hoşlanmadığını belirten Yerlikaya, "Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aile içi cinayetler ve skandalların konu edilerek polisiye adımlar atılan gündüz kuşağı programlarına tepki gösterdi.

Son olarak, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programındaki kıyma makinesi kullanılan cinayet konusuyla gündeme gelen gündüz kuşağı programları tartışılmaya devam ediyor.

'SUÇU AYDINLATMAK BAKANLIĞIN İŞİ'

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya cinayet, aldatma, şiddet ve dolandırıcılık gibi hassas konuların ele alındığı bu programlar için, şöyle konuştu:

"Hiç kusura bakmasınlar o yayınlardan hoşlanmıyorum. Bu yayınlarda etik değerlerden sapmalar var. Bazı şeylerin herkesin ortasında konuşmamızın ne anlamı var yani. Bunun Basın-yayın özgürlüğüyle ne alakası var. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.