Bir ilimize daha halk lokantası müjdesi! Uygun fiyata 3 çeşit yemek

Bir ilimize daha halk lokantası müjdesi! Uygun fiyata 3 çeşit yemek
İstanbul'da başlayan ucuza yemek anlayışı il il yayılıyor. Bir ilimizde daha halk lokantası açıldı...

Batman Belediyesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısında açılan yeni Halk Lokantası ile sosyal belediyecilik alanında önemli bir adım attı. Açılış etkinliğine, çeşitli sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Belediye Eşbaşkanı Gülistan Sönük, açılışta yaptığı açıklamada, lokantanın hasta yakınları için büyük kolaylık sağladığını vurguladı.

İKİNCİSİ AÇILACAK

Belediye Eşbaşkanı Gülistan Sönük, lokantanın açılışında yaptığı konuşmada, sosyal belediyecilik hizmetlerinin sürekliliğini sağlamak adına yarın şehirde ikinci bir kent lokantasının açılacağını duyurdu.

3 ÇEŞİT YEMEK 100 TL

Toplamda 200 kişilik oturma kapasitesine sahip olan Halk Lokantası, hafta içi her gün saat 12.00 ile 19.00 arasında hizmet verecek. Menüsünde üç çeşit yemeği sadece 100 TL karşılığında sunan lokanta, günlük ortalama 2 bin kişilik yemek üretmeyi planlıyor. Ancak, lokanta hafta sonları ve resmi tatillerde kapalı olacak.

Halk Lokantası, özellikle hastane çevresinde yemek ihtiyacı olan vatandaşlar için büyük bir kolaylık sunuyor. 12.00 ile 19.00 saatleri arasında açık olan lokanta, her gün üç çeşit yemeği 100 liraya sunarak, hem lezzetli hem de ekonomik bir seçenek oluşturuyor. Toplamda 200 kişilik oturma kapasitesiyle hizmet veren lokanta, günlük ortalama 2 bin kişiye hizmet etmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.