Bodrum’a gideceklere belediyeden müjde

Bodrum’a gideceklere belediyeden müjde
Bodrum Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak, halk plajlarına yeniden şezlong yerleştirdi.

. Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin talimatıyla gerçekleştirilen bu adım, halkın rahat ve konforlu tatil yapmasını amaçlıyor.

Plajlara Bin 530 Şezlong Yerleştirildi

Başkan Tamer Mandalinci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızdan gelen her türlü talep ve öneriyi dikkate alıyoruz. Şezlonglar, hepimizin ortak kullanımına sunuluyor ve halkımızın rahatça faydalanabilmesi için korunmaları önem taşıyor,” dedi. Bodrum’un çeşitli plajlarına toplamda bin 530 şezlong yerleştirildi. Şezlong konulan plajlar arasında Turgutreis Günbatımı, Giritli Teyze, Kabakum Plajı Akyarlar, Kemer, Gümüşlük, Gerenkuyu, Çukurbük, Mazı, Gümbet, Kumbahçe, Yelken Kulüp ve Bitez bulunuyor.

Kurban Bayramı Tatili Öncesi Hazırlıklar Tamamlanıyor

Destek Hizmetler Müdürlüğü Plajlar Birimi, 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde de çalışmalarını sürdürüyor. Bayram tatili öncesinde diğer halk plajlarına da belirlenen sayılarda şezlong yerleştirilecek. Belediye A.Ş. tarafından işletilen bazı işletmeler dışında, tüm halk plajlarında şezlonglar ücretsiz olacak.

Duyarlı Olun, Şezlonglara Zarar Vermeyin

Başkan Mandalinci, “Vatandaşlarımızdan şezlong ve şemsiyelerimizi amacına uygun şekilde kullanarak uzun süreli hizmet sunabilmemize yardımcı olmalarını bekliyoruz,” diye ekledi. Belediyenin bu adımı, halkın taleplerine yanıt verirken, tatilcilerin de konforlu bir ortamda vakit geçirmesini sağlıyor.

Bodrum Belediyesi’nin bu girişimi, vatandaşların takdirini kazanırken, plajlarda daha rahat ve keyifli bir tatil deneyimi sunmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.