Bu kadarına da pes! Bir kilo kıymayı fırınlayıp 3 bin TL’ye satıyor

Bu kadarına da pes! Bir kilo kıymayı fırınlayıp 3 bin TL’ye satıyor
İstanbul’da bir kasap pişirdiği ete ederinden kat kat fazla etiket vurdu! Bu kadarına da pes! Fırınladığı bir kilo kıymayı 3 bin TL’ye satıyor...

İstanbul’un Güngören ilçesinde bir kasap, fırınlanmış bir kilo kıymayı 3 bin TL gibi şaşırtıcı bir fiyatla satışa sundu. Kıymayı tepsiye dizerek üzerine domates ve biber yerleştirip fırınlayan kasap, bu ürün için belirlediği yüksek fiyatla sosyal medyada ve mahallede büyük yankı uyandırdı. 

FİYATI ŞOK ETKİSİ YARATTI

Kasabın fırınlanmış kıyma için belirlediği bu sıra dışı fiyat, vatandaşlar arasında büyük şaşkınlık yarattı. Pişirdiği kıymanın kilosunun 3 bin TL olarak fiyatlandırılması, özellikle sosyal medya kullanıcıları arasında hızla yayıldı ve eleştirilerin hedefi haline geldi. Birçok kişi bu durumu eleştirirken, bazıları da fiyatların kontrolsüz bir şekilde yükselmesinin tehlikelerine dikkat çekti. 

Kasap, kıymayı hazırlarken üzerine domates ve biber yerleştirip fırınlayarak lezzetli bir et yemeği sunduğunu belirtse de bu fiyata kimlerin ilgi göstereceği merak konusu oldu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.