Deniz Uğur duyurdu: Poyraz Muhtar ile ilgili mahkeme kararını verdi

Deniz Uğur duyurdu: Poyraz Muhtar ile ilgili mahkeme kararını verdi
Oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar'ın hastaneye kaldırılması üzerine oğlu Poyraz Muhtar'ın Nilüfer ve kızı tarafından kaçırıldığını iddia etmişti. Poyraz Muhtar'ın "Kaçırılmadım" çıkışına açıklamasına karşın suç duyurusunda bulunan Uğur, Aile Mahkemesi'nden çıkan kararı sosyal medya hesabından açıkladı.

Eski spiker Reha Muhtar'ın evinde düşerek hastanelik olmasının ardından önce yoğun bakıma alındı ardından entübe edildi. Bu sırada eski eşi Deniz Uğur, ulaşamadığını belirttiği oğlunun şarkıcı Nilüfer ve kızı tarafından kaçırıldığını iddia ederek şikayette bulundu. Tarafların yanı sıra Uğur’un oğlundan da annesine onu yalanladığı bir açıklama gelmişti. Son olarak Deniz Uğur'un Aile Mahkemesi'ne yaptığı suç duyurusundan karar çıktı. 

Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Aile Mahkemesi derhal fiilen çocuğumun bana teslim edilmesine karar vermiştir. Süreç adli makamların kontrolünde devam etmektedir" dedi.

Ghjkj

Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastane ise şu açıklamayı yaptı: "Reha Bey, uyandırıldı, durumu stabil."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.