Dilan Polat’ın tahliye talebi reddedilmişti: Nedeni ortaya çıktı

Dilan Polat’ın tahliye talebi reddedilmişti: Nedeni ortaya çıktı
Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu sosyal medya fenomeni Dilan ve Engin Polat’ın 40 yıla kadar hapislerinin istendiği davada yeni gelişme yaşandı. Dilan Polat’ın tahliye talebinin neden reddedildiği ortaya çıktı.

Kara para aklama suçlamasıyla yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında önemli gelişmeler yaşandı. 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan çiftin tahliye talebi reddedildi ve reddin gerekçesi netleşti.

G Sy Qr Po Wc A Ah58N

Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanıklı davada, tutuklu bulunan 5 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Polat çifti, dosyaya gelen son MASAK raporunun lehlerine olduğunu belirterek tahliye talebinde bulundu. Dosya, İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ne incelenmek üzere gönderildi.

G M Ai Mze W4 A A H Kqa

TUTUKLULUK HALLERİ DEVAM EDECEK

MASAK raporunun ardından, 5 tutuklu sanıktan 4'ünün tutukluluk hallerine yapılan itirazlar reddedildi. Polat’ın eksik evraklarının tamamlanarak yeniden değerlendirileceği belirtilmişti. Dilan Polat'ın tahliye talebi ise Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi.

KAÇABİLECEĞİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULDU 

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre, mahkeme, Dilan Polat hakkında kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut delillerin bulunduğunu ve henüz savunmasının alınmadığını belirtti. Hakkında istenen ceza miktarı dikkate alındığında kaçma şüphesinin bulunduğunu vurgulayan mahkeme, itirazı reddederek Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.