Emeklilere müjde! Binlerce kişiye 5 bin TL destek ödemesi yatırıldı

Emeklilere müjde! Binlerce kişiye 5 bin TL destek ödemesi yatırıldı
Milyonlarca emeklinin gözü kulağı destek ödemelerinde! O belediyeden emeklilere müjdeli haber geldi. Binlerce hesaba 5 bin TL yatırılmaya başlandı...

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, kentte sosyal destek projelerine devam ederek emeklilere önemli bir müjde verdi. 'Pazar Alışveriş Desteğ’ müjdesi verilmişti. Ödemeler hesaplara yatırılmaya başlandı. 

İLK ETAPTA BİN EMEKLİYE ÖDEME YAPILDI 

Şişli Belediyesi tarafından başlatılan 'Pazar Alışveriş Desteği' programına şimdiye kadar 4 bin 800 kişi başvurdu. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda, Şişli’de yaşayan ve 60 yaş üzerinde olan başvuru sahiplerinden 4 bin kişi şartlara uygun bulundu. İlk etapta, bu 4 bin kişinin içinde 1.000 emeklinin banka hesaplarına 5’er bin lira yatırıldı. Şişli Belediyesi, yapılan ödemeleri SMS yoluyla emeklilere bildirdi. Bu SMS'leri alan emekliler, TC kimlik numaraları ile ilgili bankaların ATM’lerinden paralarını çekebilecekler. 

ÖDEMELER KADEMELİ OLARAK YAPILACAK 

isli-belediye-baskani-resul-emrah-sahan-1.jpg

Ödemelerin diğer kısımları ise kademeli olarak yapılacak ve önümüzdeki günlerde sürecek. Ayrıca, başvuruların eylül ayında da devam edeceği belirtildi.  

Başkan Şahan, sosyal destek projelerinin artarak devam edeceğini ve halkın zor ekonomik koşullarında yanlarında olacaklarını vurgulayarak “Halkımız, bu kentte büyük ekonomik krizlerle mücadele ediyor. Sosyal demokrat belediyelere düşen görev; krizlerde emeklinin, öğrencinin, annenin, yurttaşın yanında olmak. Kent Lokantası, böyle bir proje. Kreşleri tam da bunun için açıyoruz. Meclisten çıkardığımız kararla, Emeklilere Pazar Desteği de bunun örneklerinden biriydi. Dayanışmacı belediyecilik anlayışımızın örneklerinden biriydi. 4 bin 800 vatandaşımız başvurdu. 4 bini incelemelerden geçerek bu yardımı almaya hak kazandı. İlk 1.000 emekliye ödemeyi yaptık. Diğerlerini de bu ay içerisinde bitireceğiz. Vatandaşımızın bu zor ekonomik koşullarda yanında olacağız. Dayanışmacı belediyecilik anlayışımız, artarak devam etmek zorunda.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.