En hızlı internet sağlayıcısı seçildi! Türk Telekom yok sınavı geçemedi: Zirvedeki isim...

En hızlı internet sağlayıcısı seçildi! Türk Telekom yok sınavı geçemedi: Zirvedeki isim...
İnternet sağlayıcıları arasında en hızlı hizmeti veren sağlayıcı seçildi. En hızlı internet sağlayıcısı hangisi? İşte zirvedeki isim...

Ülkemizde internet fiyatları uzun yıllardır yüksek seviyelerde seyretmeye devam ediyor. Avrupa ülkeleriyle kıyaslandığında, Türkiye'deki internet hizmetleri genellikle daha pahalı ve hız konusunda yetersiz kalıyor. Bu duruma alışmış olsak da nPerf'in son bir yılda gerçekleştirdiği araştırma, Türkiye'deki en hızlı internet sağlayıcılarını belirledi.

TÜRK TELEKOM HIZDA SINIFTA KALDI

Araştırma sonuçlarına göre, Türkiye’nin en hızlı internet sağlayıcısı Türk Net oldu. Türk Telekom, yüksek fiyatlarına rağmen hız konusunda beklentileri karşılayamadı ve bu alanda sınıfta kaldı. Türk Net, özellikle yükleme hızında rakiplerine büyük bir fark atarak liderliğini pekiştirdi.

Türk Net’in zirveye çıkmasının arkasında birkaç önemli etken bulunuyor. Şirket, kendi fiber altyapısını kullanarak yüksek hızlar sunarken, taahhüt sürelerinde ısrarcı olmaması ve rakiplerine göre daha uygun fiyatlar sunmasıyla dikkat çekti.

Türkiye’nin en hızlı internet sağlayıcısı açıklandı, Türk Telekom şaşırttı - Resim : 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.