İş insanı Can Kıraç son yolculuğuna uğurlandı

İş insanı Can Kıraç son yolculuğuna uğurlandı
Koç Holding'in kuruluş ve büyüme sürecinde büyük katkıları bulunan ve 97 yaşında hayata veda eden iş insanı Can Kıraç, Bebek Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İş insanı Can Kıraç, Beşiktaş'taki  Bebek Camisi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cuma namazının ardından gerçekleşen cenaze töreninde, Can Kıraç'ın kardeşi İnan Kıraç taziyeleri kabul etti.

Törende CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş insanı Faruk Sümer, gazeteci Hasan Cemal, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tarihçi İlber Ortaylı ve Doğan Holding Kurucusu Aydın Doğan gibi tanınmış isimler yer aldı. 

Thumbs B C F508Cda4E2540E8E0Cc3Ccbd5Ec3Dd21

 Can Kıraç'ın cenazesi, törenin ardından Aşiyan Mezarlığı'na götürüldü.

“YERİ DOLDURULAMAYACAK”

Törende gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Hepimizin başı sağ olsun. Cumhuriyet sevdalısıydı. Eğitim gönüllüsüydü. Türkiye çok önemli bir entelektüelini yitirdi. Yeri kolay kolay doldurulamayacak bir büyüğümüzü kaybettik” dedi.

03 2024 07 Haziran 01 A A 34996879

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da, “Can Kıraç Türk sanayisinin duayen yöneticilerinden. Cumhuriyetimizin yetiştirdiği kıymetli yöneticilerden. Bu ülkeye kattıklarından dolayı saygıyla anıyoruz. Ülkeye dair pozitif duygularını dönem dönem deneyimlerini bizimle paylaşırdı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.