İstanbullular dikkat! O köprü 5 gün trafiğe kapalı olacak

İstanbullular dikkat! O köprü 5 gün trafiğe kapalı olacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Asfalt yenileme çalışması nedeniyle o köprü 5 gün boyunca trafiğe kapalı olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Haliç'teki orta köprüde yapılacak asfalt yenileme çalışması nedeniyle metrobüs yolunu Kadıköy istikametinde trafiğe kapatıyor. Çalışmalar, 3 Temmuz'da saat 23.00'te başlayacak ve 8 Temmuz saat 05.00'e kadar sürecek. 

ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR 

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan çalışmalar, metrobüs yolundaki eski ve sürüş konforunu etkileyen asfaltın yenilenmesini amaçlıyor. Çalışmanın ilk gününde mevcut asfalt sökülecek ve sonrasında yeni, dayanımı yüksek asfalt serilecek. 

TRAFİK DÜZENLEMELERİ 

Çalışmalar süresince D-100 kara yolu Haliç orta köprüsünün Kadıköy istikameti trafiğe kapalı olacak. Trafik akışı, Ulaşım ve Trafik Komisyonu (UTK) kararına istinaden gerekli uyarıcı ve trafik işaret levhaları kullanılarak sağlanacak. Bölgede trafik sirkülasyonunun yan yoldan sağlanması planlanırken, Beylikdüzü yönü ise çalışmalardan etkilenmeyecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.