Kadına şiddetin adresi bu kez Manisa: Tekme, yumruk, demir sopa

Kadına şiddetin adresi bu kez Manisa: Tekme, yumruk, demir sopa
Türkiye bugün sosyal medyaya yansıyan saldırı görüntülerinin ardından kadına şiddet gerçeğiyle bir kez daha yüzleşti. Manisa'da bir erkek, boşandığı kadını güpegündüz dakikalarca darp etti. Kayda alınan o anlarda genç kadın "hamileyim" diyerek yardım istedi.

Manisa'da gerçekleşen olayda bir kadın, eski eşi tarafından demir sopayla sokak ortasında, çevredekilerin gözleri önünde dakikalarca şiddet gördü. Yere yığılan kadının, hemen yanındaki insanlara, 'abi hamileyim yardım edin' dediği duyuldu. Ancak gözü dönmüş erkek tekme ve yumruk atmaya devam etti.

Görüntülerdeki diğer can yakıcı durum ise küçük bir çocuğun bu olaya anbean şahit olmasıydı. 

Saldırgan gözaltına alınmasının ardından kısa süre içinde tutuklandı.

'ELİMİZDEN GELENİ ARDIMIZA KOYMAYACAĞIZ'

Olaya ilişkin açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Bugün bir insan müsveddesinin eski eşini darp ettiği görüntüleri dehşet içinde izledim. Şehrimizde, sokak ortasında hamile bir kadını öldüresiye döven bu mahlukatın gereken cezayı alması için elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Manisa bu insanların barınacağı, kadına şiddetin görmezden gelineceği bir yer olmayacak. Bütün gücümüzle kadının ve bebeğinin yanında olacağız.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.