Kadir İnanır'dan kötü haber! Yeniden yoğun bakıma kaldırıldı

Kadir İnanır'dan kötü haber! Yeniden yoğun bakıma kaldırıldı
Usta sanatçı Kadir İnanır, akciğerinde görülen enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 75 yaşındaki oyuncunun tedbir amaçlı yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.

Mart ayında beynine 3. kez pıhtı atan Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Kadir İnanır, hastaneye kaldırılmıştı. İnanır bir süre önce fizik tedavi görmeye başladı. Fizik tedavisi süren İnanır'ın akciğerinde görülen hafif enfeksiyon nedeniyle tedbir amaçlı yoğun bakıma kaldırıldığı bildirildi.

KADİR İNANIR TEKRAR YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI 

Uzun süre kaldığı yoğun bakım sürecinin ardından evinde tedaviye alınan Kadir İnanır, tekrar yoğun bakıma kaldırıldı. Entübenin söz konusu olmadığı belirtilirken, usta oyuncu hakkında sevenlerini üzecek haber geldi. Kadir İnanır, akciğerinde oluşan hafif enfeksiyon nedeniyle yeniden Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. 

Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, usta oyuncunun sağlık durumu ile ilgili, “Fizik tedavi merkezinde tedavimiz devam ediyordu ancak akciğerinde görülen hafif enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye döndük. Bu süreçte asla eve gitmedi. Bir hastaneden diğer fizik tedavi hastanesine geçiş yapmıştık. Yoğun bakımda 3. gündeyiz ama tedbir amaçlı. Çok uzun süre hastanede olması sebebiyle doktorları titiz davranıyor. Büyük bir rahatsızlık değil, entübelik de bir durum yok.” ifadelerini kullandı.

DOKTORUNDAN KESİN TALİMAT GELMİŞTİ

İnanır'ın doktoru bir talimat verdi. Usta oyuncu için doktoru tansiyonunun yükselmesine neden olacak her şeyden kaçınması gerektiğini belirterek "Öfkelenmek yasak" demişti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.