Konserde yüzüne pet şişe fırlatıldı! Cem Adrian'dan ilk açıklama geldi

Konserde yüzüne pet şişe fırlatıldı! Cem Adrian'dan ilk açıklama geldi
Cem Adrian'ın yüzüne konser esnasında su şişesi fırlatıldı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Adrian, "Bir iki diken yüzünden bahçeye küsmek olmaz, ben dikeni de severim gülden dolayı..." ifadesini kullandı.

Cem Adrian'ın sahne aldığı Van Atatürk Kültür Parkı'ndaki konsere binlerce vatandaş katıldı. Bir önceki gece Bengü’nün konserinde yaşanan gerginliğin ardından alınan tedbirler arasında Adrian, hayranlarının alkışları eşliğinde sahne aldı.

3113

Performansı sırasında yüzüne pet şişe atılan Cem Adrian, olayın canını yakmasına rağmen sahneyi terk etmedi ve şarkısını söylemeye devam etti. Seyirciler de Adrian’a alkışlarla destek verdi.

'BİR İKİ DİKEN YÜZÜNDEN BAHÇEYE KÜSMEK OLMAZ'

Konser sonrasında Instagram üzerinden bir açıklama yapan Cem Adrian, "Mahcubiyetle ilgili mesajlar ve yorumlar görüyorum. Ben gayet iyi ve mutluyum. Böyle hissetmenize gerek yok. Kendimi bir gül bahçesinde gibi hissettim. Bir iki diken yüzünden bahçeye küsmek olmaz, ben dikeni de severim gülden dolayı… Muhteşemdiniz Van… Her şey için minnettarım," dedi.

G R3E Nkw W A A Iui Zt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.