Meteoroloji 6 ili uyardı: Gök gürültülü sağanağa dikkat!

Meteoroloji 6 ili uyardı: Gök gürültülü sağanağa dikkat!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre, Tekirdağ, Kırklareli, Adana, Hatay, Erzurum, Kars, Ardahan ve Osmaniye'de sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Öte yandan hava sıcaklıklarının batı ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde, yurdun doğusunda normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 4 Ağustos Pazar gününe ilişkin hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre; yurdun kuzey kesimleri ve Doğu Akdeniz'in parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in Toroslar kesimi, Osmaniye, Kırklareli'nin doğusu, Kars ve Ardahan çevreleri ile Hatay’ın batı kesimleri ve Tekirdağ çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıklarının batı ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde, yurdun doğusunda normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR

Genellikle kuzeyli yönlerden, yurdun güney kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.