Neslim ve İnanç Güngen soruşturmasında yeni gelişme! Masak müfettişi de gözaltında

Neslim ve İnanç Güngen soruşturmasında yeni gelişme! Masak müfettişi de gözaltında
İstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen ve eşinin de aralarında bulunduğu operasyonda yeni bi gelişme yaşandı. Çift hakkında MASAK raporu hazırlayan vergi müfettişinin de gözaltına alındığı ortaya çıktı.

İstanbul merkezli 25 ilde "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına yönelik çalışma yürütüldü. Operasyonlarda, fenomen ve güzellik merkezleri sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen, gözaltına alındı.

Thumbs B C 4E54De580Ac5D7Aa3A5E5A4736059321

VERGİ MÜFETTİŞİ DE GÖZALTINDA

Gözaltına alınanlar arasında, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından yetkilendirilen bir vergi müfettişinin de bulunduğu öğrenildi. Bu müfettişin, Neslim Güngen ile kayıt dışı görüşme talebinde bulunduğu iddia ediliyor.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen'in de gözaltına alındığı soruşturmada, çeşitli lüks araçlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde sergilendi.

Sergilenen eşyalar arasında lüks otomobillerin yanı sıra, güzellik merkezlerinde kullanılan ve UTS kayıtları bulunmayan epilasyon, cilt bakım makinesi, bölgesel zayıflama ve sıkılaştırma cihazları, buhar makineleri ile yasa dışı ilaç ve kozmetik ürünler de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.