O yolun İstanbul yönü kapatılıyor! 50 gün kapalı olacak: Giden pişman olur

O yolun İstanbul yönü kapatılıyor! 50 gün kapalı olacak: Giden pişman olur
Karayolları Genel Müdürlüğü, yola çıkacaklar için önemli bir duyuru yaptı. O yolun İstanbul yönü 50 gün boyunca kapalı olacak...

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İstanbul ve Ankara arasındaki ulaşımın kritik noktalarından biri olan Bolu Dağı geçişinde önemli bir duyuru yaptı. Yapılacak altyapı çalışmalar nedeniyle, Bolu Dağı geçişinin İstanbul yönü yarından itibaren trafiğe kapatılacak.

İSTANBUL YÖNÜNDE KAPALI OLACAK

KGM’den yapılan açıklamaya göre, Bolu Dağı geçişindeki Abant-Kaynaşlı kavşakları arasındaki 23 kilometrelik bölüm, İstanbul yönünde kapalı olacak. Bu kapsamda, Bolu Tüneli dahil olmak üzere bu güzergah üzerinde çelik konstrüksiyon çalışmalarının yapılacağı ve iki viyadükte dört derz değişimi gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, İstanbul yönündeki trafiğin, 1 Ağustos saat 08.00’den itibaren 19 Eylül saat 17.00’ye kadar toplamda 50 gün süreyle kapalı kalacağı ifade edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu süre boyunca söz konusu kesimde İstanbul istikametindeki trafik D-100 devlet yolu üzerinden sağlanacaktır. Otoyolun Ankara istikameti trafiğe hizmet vermeye devam edecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.