PMYO başvurularında son viraj! Başvuru alım ilanı yayınlandı: İşte tüm bilgiler...

PMYO başvurularında son viraj! Başvuru alım ilanı yayınlandı: İşte tüm bilgiler...
Polislik hayali kuranlar için, PMYO başvuru alım ilanını yayınladı. Peki, başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar...

YKS adaylarının beklediği PMYO alımları başladı. Polislik hayali kuranlar bugünü bekliyordu. Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav tarihi ne zaman? İşte tüm bilgiler...

PMYO BAŞVURU ALIM İLANI

Polis Akademisi Başkanlığı, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Polis Meslek Yüksekokullarına öğrenci alımına ilişkin detayları duyurdu. Başarılı bir şekilde sınavları geçip eğitim süreçlerini tamamlayan adaylar, polis memuru olarak atanacak.

Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Polis Meslek Yüksekokulları (PMYO) için 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başvuruları sona erdi. Bu yıl toplamda 2.500 öğrenci alınacak; bunların 2.000'i erkek, 500'ü ise kadın adaylardan oluşacak. Alımla ilgili tüm detaylar ve giriş şartları, Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde (www.pa.edu.tr) yayımlandı.

Pmyo Paem Ve Poh 2021 Ali 887

PMYO SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvurular, 23 - 29 Temmuz 2024 tarihleri arasında www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile yapılmıştı. Başvuru sonuçlarının açıklanma tarihi henüz netleşmedi. Sonuçlar hakkında bilgi edinildiğinde, detaylar haberlerimizde paylaşılacaktır.

PMYO SINAV TARİHİ

2024 yılı PMYO fiziki yeterlilik ve mülakat sınavlarının tarihlerine ilişkin bilgi Polis Akademisi tarafından ilerleyen dönemlerde açıklanacaktır. Sınav tarihleri belirlendiğinde, ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.