Saldırıya uğrayan Kaya Sabancı’dan ilk açıklama: Orada ölebilirdim

Saldırıya uğrayan Kaya Sabancı’dan ilk açıklama: Orada ölebilirdim
İş insanı Kaya Sabancı, uğradığı saldırının ardından taburcu oldu. Hastane çıkışında konuşan Sabancı, "Ya ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun? Ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim" dedi.

Muğla Bodrum'daki bir restoran açılışında gerçekleşen olayda, iş insanı Kaya Sabancı, site ve otel sahibi Vedat Aşçı'nın yumruklu saldırısına uğradı. Saldırının ardından hastaneye kaldırılan Sabancı, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Patronlar Dünyası’nda yer alan habere göre; hastaneden çıkışında yaşadığı olaya ilişkin açıklamalarda bulunan Sabancı, "Bunlar sokaktaki eşkıyalar değil, zengin eşkıyalar. Darbedildik," dedi.

9518648

‘DAVET EDİLMESEM YİNE GİTMEZDİM’

Sabancı, saldırının nasıl gerçekleştiğini şu sözlerle anlattı:

"Ben restoran açılışına gittiğimde yanındaki kişiye ‘Merhaba Mustafa’ dedim, Vedat Aşçı beni gördü, ‘Ulan sen buraya mı geldin?’ deyip, gözümün üzerine yumruk attı. Yumruktan sonra yere düştüm ve 3 dakika boyunca kimse yardıma gelmedi. Daha sonra bir kadın bana yardıma geldi. Ben akşam zaten davetliydim açılış olduğu için. Davet edilmesem yine gitmezdim. Vedat Bey, kapıya söylese ‘Bu adamı almayın’ diye o bana daha büyük hakaret. Ama öyle bir talimat verse ben döner giderim, girmezdim içeri.” 

Whatsapp Image 2024 06 21 At 11.14.18

‘ORADA ÖLEBİLİRDİM BEN’

Kaya Sabancı, “Gözaltı damarımda çatlaklık var. Elmacık kemiğinde kırık var, 2-3 gün sonra ameliyat olacağım. Ya ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun? Ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim ben.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.